GPGOL Encrypts HTML messages but not Text messages
Closed, ResolvedPublic

jogawa added a subscriber: jogawa.Aug 24 2006, 8:23 PM

Hi.

Using:
WinXP SP2
Outlook 2003SP2
GPG 1.4.5
GPGOL 0.9.10 (8/2/2006)
Installed from GPG4Win 1.0.5
Key Manager set to GPA (tried WinPT too)

Like the previous poster, I can send HTML messages that are automatically
encrypted correctly, but I cannot send Text messages that are encrypted. It
sends the message without a problem/warning, but when the message is received
it's the message in the clear with no encoding at all.

Decrypting seems to work fine.

werner assigned this task to twoaday.Aug 25 2006, 12:32 PM
werner added a subscriber: twoaday.
werner added a subscriber: werner.

GPGol has an extra debug options which helps to understand the internal
communication between Outlook and GPGol. To enable it, go to the GnuPG tab in
Outlook's option page, click on the "Advanced" button and enter

c:\temp\gpgol.log

into the "Debug output" field. If you feel able to, just send an
excerpt with the relevant information.

Got it. I'll do it when I'm in the office tomorrow and send to you.

Thanks for your work on gpgol!

jogawa removed twoaday as the assignee of this task.Aug 28 2006, 5:13 PM

Meanwhile I got a debug log and forwarded it to Timo. However I'd like to see a
test with the latest gpg4win (0.9.90 released yesterday with gpg4win 1.0.6).

Hey there.

Here it is, with v0.9.90 installed (just updated).

Let me know if I'm doing something wrong ... :-)

Thanks!

J

marcus assigned this task to twoaday.Sep 4 2006, 8:25 PM
werner closed this task as Resolved.

Due to time constraints, the 0.9 series of GpgOL is no longer supported.
I am sorry for this inconvenience. Gpg4win/2 will soon be released featuring a
heavily rewritten GpgOL.